Auto

Wat moet ik doen bij schade?

Bij schades met een tegenpartij: altijd ter plekke de voorkant van het Europees Schadeformulier invullen en door de tegenpartij laten tekenen, daarna kan de achterkant thuis ingevuld worden. Belangrijk is om de aansprakelijkheidsvraag in te vullen en de reden waarom (zie laatste vraag op de achterkant). Het schadeformulier vervolgens mailen naar info@visscher2go.nl.  Indien de auto niet meer verder kan rijden, bel dan onze supportdienst  0228-514824

ls de schade al aanwezig is voor je instapt, meld de schade dan voordat je de auto gaat gebruiken om te voorkomen dat we jou de schade toerekenen. Indien mogelijk, graag een foto sturen naar support@mywheels.nl.

Meld nieuwe schade binnen 24 uur na afloop van je reservering bij support@mywheels.nl. We kunnen dan beoordelen of de schade onder de ritverzekering valt.

Bij schade aan een auto zonder boordcomputer (geen Smartwheels auto) kun je de volgende gegevens op het schadeformulier invullen:

Verzekeringsnemer:
MyWheels
info@mywheels.nl

Wat moet ik doen bij pech?

We hopen natuurlijk dat je onderweg geen pech krijgt. Mocht het toch voorkomen, bel dan tijdens kantooruren eerst naar kantoor Wij bespreken dan hoe je het snelst weer op weg kunt.

Buiten kantooruren kun je rechtstreeks de Pechhulp bellen. In de bevestigingsmail en in de Deelauto app zie je welk telefoonnummer voor de betreffende auto van toepassing is.

Voor vragen zijn we het best te bereiken via e-mail op support@mywheels.nl. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 kun je ons bellen op nummer 0228-514824. Buiten deze tijden zijn we ook voor noodgevallen telefonisch te bereiken, druk dan op 4 om doorgeschakeld te worden.

Het kantoor van MyWheels vind je aan de Keizersgracht 264, 1016 EV in Amsterdam. Dit is een kantoorlocatie waar verschillende sociaal-maatschappelijke ondernemingen zijn gevestigd zoals shareNL en Social Enterprise. Je bent van harte welkom om eens langs te komen.

Hoe ben ik verzekerd als ik huur?

De auto die je via www.mywheels.nl huurt, is automatisch goed verzekerd tegen schade, vernieling en diefstal. We sluiten namelijk voor elke rit een allrisk verzekering bij Centraal Beheer Achmea af. Zo loop jij geen risico als je in een deelauto rijdt. De tarieven van de auto zijn altijd inclusief verzekeringskosten.

Ook sluiten we een inzittendenverzekering af voor alle inzittenden, dus naast de passagiers ook voor de bestuurder van de auto.

Hoe zit het met mijn eigen risico?

Wij hanteren bij schade een eigen risico van 250 euro. Dus als je tijdens jouw reservering schade rijdt die niet op de tegenpartij verhaalbaar is, betaal je 250 euro eigen risico.Afkoop is € 3,50 per rit.

Voor bestuurders tot en met 24 jaar en voor bestuurders die de afgelopen 24 maanden schade hebben veroorzaakt, is het eigen risico 500 euro.

Kan ik mijn eigen risico verlagen?

Ja, voor € 3,50 per rit of € 10,-- per maand

Kan ik met de auto ook naar het buitenland?

De ritverzekering is van kracht in alle Europese landen, je kunt met een deelauto dus ook bijvoorbeeld naar Duitsland, België of Frankrijk. Ook in het buitenland kun je rekenen op hulp bij pech.

Hoe kom ik aan een groene kaart?

Via Visscher2Go